L’OCT48 i… Sense Sal

Trencar i obrir murs és una bona manera de comunicar espais, de fer el món en que vivim molt més ampli, enriquidor i sense fronteres que limiten els nostres àmbits. En la música, com en qualsevol art, cada etiqueta que anem posant per concretar aquest fet sonor en realitat el que fa és allunyar-nos de la gran essència: el fet musical com a necessitat sonora de l’expressió de les persones.

Us presentem un concert on els sons dels instruments de l’OCT48 s’endinsaran de ple en la música pop-rock. Una primera part del concert basada en recordar els èxits universals de grans referents com Elvis Presley, The Beatles o The Queen donarà pas a una segona part de caràcter més local on l’OCT48 es fusionarà amb un dels grups terrassencs de moda arreu del país: els Sense Sal. Amb els seus dos cantants, l’Alícia Rey i el Nasi Cabanes l’orquestra revisarà els hits més populars del grup amb una nova i sorprenent instrumentació.

Els Sense Sal, amb set treballs discogràfics a les espatlles, és un grup de música format el 2010 i que des d’aleshores ha anat creant un estil propi entre el pop-folk i un rock més festiu i ha consolidat una creixent presència als escenaris dels grans festivals del país – Festival Grec, Canet Rock, Festes de la Mercè… – assolint diversos reconeixements – als Premis Enderrock, al Sona 9…- i un creixent nombre de joves seguidors. Els Sense Sal estaran de gira durant el 2019 amb el seu nou disc La Sortida, però aquest concert extraordinari amb l’OCT48 permetrà assaborir, amb sal o sense, la maduresa de les seves melodies més exitoses i la frescor de les seves lletres. Pop –rock orquestral made in Terrassa!

Tenim la sort que a música és en realitat uns dels llenguatges humans sense barreres