XII FESTIVAL D’ESTIU SEU D’ÈGARA

L’edició del 2024 tindrà lloc del 15 al 20 de juliol amb una setmana plena de propostes amb concerts i activitats:  una conferència inaugural, un Tastet de Festival amb quartet de corda, un concert familiar i tres concerts a la Seu d’Ègara.

XII FESTIVAL D’ESTIU SEU D’ÈGARA

La SEU D’ÈGARA és el conjunt arquitectònic més important de la ciutat de Terrassa, ciutat on és resident l’OCT48, i una de les joies del romànic català.

En aquest marc incomparable és on l’OCT48, juntament amb la Regidoria de Cultura de la ciutat i el Bisbat de Terrassa, realitza el seu Festival d’Estiu. Un festival que va arrelant pas a pas i va sent un marc de referència de la música escrita per a orquestra de corda a la vegada que un punt de trobada cultural i social en els estius terrassencs i de la comarca.

Uns programes que ofereixen divulgació i investigació, interacció i apropament amb el públic i una diversitat musical amb programes que combinen diferents estils com a elements essencials par apropar el fet musical en la seva globalitat i que va arrelant a la ciutadania.