Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, Rambla de Sant Nebridi, 2, 8e. Terrassa, Barcelona 08222, Espanya, correu electrònic: mail).terrassa48.com, telèfon: +34667499142 sobre la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://terrassa48.com/). (el “Service”). Accedint o utilitzant el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta política de privadesa. Si no consentiu el mateix, no accediu o utilitzeu el Servei.
Podem modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al servei. La política revisada serà efectiva 180 dies des que la política revisada es publiqui al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest temps constituirà la vostra acceptació de la Política de Privacitat revisada. Per tant, li recomanem que revisi periòdicament aquesta pàgina.

Com usem la vostra informació:
Utilitzarem la informació que recopilem sobre vosaltres per als següents propòsits:

Informació de l’administració
Si volem utilitzar la vostra informació per a qualsevol altre propòsit, us demanarem el vostre consentiment i utilitzarem la vostra informació només quan rebeu el vostre consentiment i després, només per als propòsits per als quals doneu el consentiment tret que se’ns exigeixi que ho fem d’una altra manera per llei.

Els vostres drets:
Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al tractament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portar) la vostra informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens proporcioneu per processar les vostres dades, el dret a presentar una reclamació davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants en virtut de les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a mail.terrassa48.com. Respondrem a la seva petició d’acord amb la llei aplicable.
Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar la mateixa per a les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la vostra informació.

Galetes Etc.
Per obtenir més informació sobre com utilitzem aquestes i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, si us plau, consulteu la nostra Política de Galetes.

Seguretat:
La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per a evitar la pèrdua, el mal ús o la modificació no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir ni garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i que ho faci sota el seu propi risc.

Enllaços de tercers : Utilitzeu la vostra informació:
El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no funcionin amb nosaltres. Aquesta política de privadesa no s’adreça a la política de privacitat i altres pràctiques de tercers, incloent-hi qualsevol tercer que operi qualsevol lloc web o servei que pugui ser accessible a través d’un enllaç al Servei. Us aconsellem que reviseu la política de privadesa de cada lloc que visiteu. No tenim control i no assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques o pràctiques de cap lloc o servei de tercers.

Reclamacions / Oficial de Protecció de Dades:
Si tens dubtes o preocupacions sobre el tractament de la teva informació que estigui disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Reclamacions a l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, Rambla de Sant Nebridi, 2, 8e. Terrassa, correu electrònic: mail.terrassa48.com. Abordarem les seves preocupacions de conformitat amb la legislació aplicable.