Imagine Telemann, amb Josep Pedrals

G.Ph Telemann
música de G.Ph Telemann
Josep Pedrals
Direcció narrativa

Un concert interactiu on el públic va escollint una història guiada pel gran mag de les
paraules Josep Pedrals i la imaginació sonora sense límits de G.Ph.Telemann.

En la història de la música hi ha un nom que destaca per sobre de tots els altres en el
moment de descriure personatges, situacions i explicar històries sols a través de la música instrumental: G.Ph.Telemann.

Compositor admirat en la seva època i considerat en el mateix nivell que J.S.Bach, oblidat durant tot el segle XIX i redescobert en els darrers temps, la seva producció musical és la més alta que qualsevol persona hagi escrit. I en aquesta gran producció cal destacar 33 Suites amb títol propi. Unes músiques escrites per descriure situacions, històries, personatges… Des de música sobre en Quixot a sons pels personatges de la Comedia dell’ Arte, música referent a l’aigua, als malalts de gota, la malaltia de la son, viatges a països llunyans, un grill que sona per la finestra, una querella, un crac borsari…. Una imaginació increïble per explicar i fer viure un munt de coses a les persones de la seva època.

I si cerquem imaginació en les paraules ens trobem a Josep Pedrals. Units aquests
elements ja tenim una combinació explosiva on el públic va escollint el desenllaç d’una història conduïda per Josep Pedrals i acompanyada per la música imaginativa de G.Ph.Telemann.