Carregant Concerts

« Tots els Concerts

  • Aquest Concert ja ha passat.

3, 2, 1….Música!

gener 21 - 18:00

14€

Imatges sonores que acompanyen les nostres pel·lícules

Que bonic és el cinema i quants records ens porta. Històries èpiques, d’amor, d’aventures, d’humor, drames imaginaris i reals… no acabaríem pas el llistat de temes que hi hem vist i que de segur ens han fet passar una estona enganxats a una pantalla. I moltes d’aquestes pel·lícules les hem trobat sublims, tant que ens acompanyen en la nostra història; tot un setè art.

Però ens imaginem aquestes pel·lícules sense música?. Sols en poques excepcions el silenci o sols la veu acompanyen aquestes imatges. Fins i tot podem dir que tenim lligada una pel·lícula a una música i, a vegades, també també a l’inrevés.

Moltes persones han dedicat part del seu art a escriure músiques per a pel·lícules com a fet quasi complert o esporàdic, però també ha passat que algunes pel·lícules han agafat músiques escrites i que s’han fet encar més famoses gràcies a estar lligades a les imatges d’un film.

Us presentem un programa basat en músiques de pel·lícules i en tres blocs ben clars. La Moovie Suite, amb músiques escrites expressament per a pel·lícules per part de compositors que podríem trobar en qualsevol programació de concert; dues grans obres aprofitades per a dues grans pel·lícules com són lAdagio per cordes de S.Barber a Platoon o la Música nocturna dels carrers de Madrid de L.Boccherini a Master and Comander i un acabament que agafarà a tots els paladars ja que el compositor Stuart Bramwell ens planteja una obra que passa per trenta Músiques de Pel·lícula.

PROGRAMA

The Moovie Suite

El manuscrit de Saragossa
Krzysztof Penderecki
The Pink Panter
Henriy Mancini
The Godfather
Nino Rota
The face of another
Töru Takemitsu
The Gadfly 
Dimitri Shostakovich

Master and Comander

Música notturna delle strade di Madrid 
Luigi Boccherini

Platoon

Adagio per cordes
Samuel Barber
30 temes de TV i cimema
Stuart Bramwell

Mostra els detalls

Data:
gener 21
Hora:
18:00
Cost:
14€
Categoria d'Concert:

Organitzador

Ajuntament de Terrassa

Local

Auditori Municipal de Terrassa
Carrer de Miquel Vives, 2
Terrassa, Barcelona 08222
+ Mapa de Google