Carregant Concerts

« Tots els Concerts

Concert de Nadal: a la vora del foc

desembre 22 - 18:00

15€

Moments amb J.S.Bach i la música tradicional catalana.

 Les dates nadalenques poden tenir diferents significats segons els pensaments de cada persona. Des d’un punt de vista religiós-cristià fa referència a tota la vinguda del Messies, des d’un punt de vista tradicional-familiar és un moment de l’any de trobades o retrobaments entre persones més o menys properes i per a persones que ni una cosa ni l’altra és un moment de continuar gaudint i reflexionant sobre la meravella de la vida.

Doncs aquí tenim un programa que ens pot omplir tots els paladars i deixar-hi un molt bon gust musical. L’esperit més religiós amb la Cantata Ich habe genug de Johann Sebastian Bach, que ens explica la visita de Maria al temple per presentar el seu fill, o l’esperit més tradicional del retrobament familiar d’aquestes dates amb melodies de casa nostra i que formen part de la nostra història oral amb un bon recull de Cançons tradicionals catalanes de Nadal adaptades per Albert Guinovart i Aleix Puig.

I per qui gaudeixi d’aquesta època de l’any com un moment més per omplir-se de vida de segur que aquesta suma musical de J.S.Bach i melodies d’arrel tradicional li serà un autèntic regal.

Programa

3 Fugues sur des thèmes de Bach – Clara Schumann

Cantata BWV 82a, Ich habe genug – Johann Sebastian Bach

Cançons tradicionals catalanes – Albert Guinovart i Aleix Puig

Ullrike Haller, soprano
Orquestra de Cambra Terrassa 48
Quim Térmens, concertino-director

Mostra els detalls

Data:
desembre 22
Hora:
18:00
Cost:
15€
Categoria d'Concert:

Organitzador

Ajuntament de Terrassa

Local

Auditori Municipal de Terrassa
Carrer de Miquel Vives, 2
Terrassa, Barcelona 08222
+ Mapa de Google